SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Kentekenloket.nl

Uw eigen kentekenloket

Direct aanvragen
Deel deze
pagina

Kentekenloket.nl

Uw eigen kentekenloket

Mede dankzij de populariteit van occasionsites worden er op dit moment, tussen consumenten onderling, bijna één miljoen auto’s verkocht.

Direct aanvragen

KentekenloketConsumenten verkopen onderling ruim 1 miljoen auto’s per jaar in Nederland. Voor de overschrijving van het kenteken gingen ze tot voor kort naar het postkantoor. Maar nu is er het Kentekenloket!

Voordeel voor alle partijen

Het idee? Een Kentekenloket op het autobedrijf; dat is voordeel voor alle partijen. U krijgt extra particuliere autobezitters binnen uw bedrijf. En autokopers zijn meteen op de logische plek voor een kilometercheck, een aankoopkeuring of een onderhoudsbeurt.

Professionele dienstverlener

Met een Kentekenloket profileert u zich als een professionele dienstverlener. Het is erkend door de RDW en het aantal loketten per gemeente blijft beperkt. U heeft daardoor gegarandeerd een redelijk volume aan overschrijvingen.

Iets voor u?

Een Kentekenloket kost u maar € 500,- per jaar. Op dit moment hebben zich al ruim 750 autobedrijven aangesloten. Maar er zijn nog gemeenten zonder Kentekenloket. Bent u de eerste?

Bezoek de website kentekenloket.nl voor meer informatie (Start een Kentekenloket).

Uw eigen kentekenloket

Meer weten of Kentekenloket worden? Vraag direct informatie aan

Ja, ik wil graag meer informatie hierover
Deel deze
pagina