Lage Auto kosten

Een krachtig platform om nieuwe klanten aan te trekken

Ga naar Lage Autokosten.nl
Deel deze
pagina

Lage Auto kosten

Een krachtig platform om nieuwe klanten aan te trekken

“Nederlanders zoeken graag online naar het beste garagebedrijf”

Ga naar Lage Autokosten.nl

logo lageautokosten

Een krachtig platform om nieuwe klanten aan te trekken

Tegenwoordig oriënteert de consument zich online op zoek naar diverse producten en diensten. Van vakanties tot aan elektronische apparaten maar ook auto-onderhoud. Hierin worden diensten of producten vergeleken en wordt altijd gekeken naar afstand, klantwaardering, kwaliteit en prijs. Om deze doelgroep te kunnen bereiken hebben we Lageautokosten.nl ontwikkeld. Consumenten kunnen eenvoudig én snel zoeken naar een geschikt autobedrijf in de buurt. Dit is voor u een extra mogelijkheid om nieuwe klanten aan u te binden.

Reviews, afstand en prijs

De beste garage voor een uitstekende prijs. Dat is wat deze doelgroep zoekt. De naam van ons platform is gekozen omdat het makkelijk is om te onthouden en erg goed naar voren komt in zoekmachines. Hier zoeken jaarlijks honderdduizend consumenten naar de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden: Van APK tot aan het vervangen van remschijven of een distributieriem. Met een gemiddelde besteding per afspraak van € 245 is uw bijdrage slechts € 5 per verstrekte offerte. Daarnaast is uw vaste investering € 250 per jaar.

LAK

Hoe werkt het platform?

  1. De consument vult kenteken en postcode in.
  2. De consument selecteert één of meerdere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
  3. Lageautokosten.nl zoekt de benodigde onderdelen en de totale tijd die nodig is om dit uit te voeren.
  4. Deze gegevens worden gematcht met garagebedrijven in de buurt. De consument kiest op basis van reviews, afstand en prijs.
  5. De consument selecteert één of meerdere dagen waarop men wenst dat de werkzaamheden worden uitgevoerd.
  6. Per e-mail wordt de afspraak aan de consument bevestigd.
  7. Dit verzoek komt bij u binnen per e-mail. U dient alleen nog maar contact op te nemen met de consument om de afspraak te bevestigen en eventueel de opdracht verder door te spreken.

Meld u direct aan!

Het is heel eenvoudig om te starten met Lageautokosten.nl. Na registratie krijgt u uw  inloggegevens waarbij u toegang krijgt tot uw eigen omgeving. Hier kunt u uw  bedrijfsgegevens beheren en indien gewenst uw tarieven en planning aanpassen. Aanmelden kan direct via onderstaande website of door de QR-code te scannen.

Aanmelden voor Lage Autokosten?

Klik hier
Deel deze
pagina