SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Milieu oplossingen

Een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor restproducten

Direct aanvragen
Deel deze
pagina

Milieu oplossingen

Een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor restproducten

Bij een professionele werkomgeving hoort een goede oplossing voor uw restproducten. Waarom zou afval onnodig kostbare ruimte in beslag nemen? Er is een eenvoudige methode om oude accu’s, batterijen, kentekenplaten, velgen, katalysatoren, non-ferro metalen en andere residuen af te voeren.

Direct aanvragen

 

milieuMilieu oplossingen van Brezan Automaterialen

Er worden bij u op locatie, gratis inzamelboxen geplaatst voor de verschillende soorten restproducten. Een telefoontje of e-mailbericht is voldoende om deze te laten legen. We zorgen binnen tien dagen voor de milieuvriendelijke afvoer én voor de administratieve afhandeling. Voor producten met een restwaarde ontvangt u een vergoeding, gebaseerd op de dagprijzen. Zo haalt u met Brezan Automaterialen een aantrekkelijke oplossing voor uw restproducten in huis.

In het kort

  • Afvoer van restproducten
  • Logistieke en administratieve afhandeling
  • Uitstekende vergoeding voor restproducten

Milieu oplossingen van Brezan Automaterialen, wat houdt dat in?

U krijgt een gratis inzamelbox voor al uw restmateriaal. Non-ferro metalen zoals kentekenplaten, radiateurs, katalysatoren en velgen worden opgehaald, tegelijk met uw oude accu’s. Wanneer u eerder minimaal tweehonderd kilo bij elkaar heeft, wordt dat apart opgehaald. Al uw ingezamelde materiaal wordt gewogen en daarvoor wordt een passende vergoeding betaald. De vergoeding die u ontvangt, wordt bepaald aan de hand van de actuele koersen. Deze vergoeding betalen we rechtstreeks aan u. Lege, kleine batterijen kunt u apart inleveren bij ons Brezan verkooppunt. Primaire grondstoffen zoals aluminium, lood en zink zijn schaars. Deze non-ferro metalen kunnen oneindig vaak worden omgesmolten en hergebruikt. De vraag naar secundaire grondstoffen is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Daardoor zijn de vergoedingen de afgelopen periode sterk gestegen. Het inzamelen en verwerken van deze metalen is dan ook zeer de moeite waard. Voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U wordt graag geholpen om de waarde van uw restproducten te schatten. Uw accu’s, batterijen, non-ferro metalen en andere residuen zijn in vertrouwde handen.

Uw voordeel

De voordelen van onze Milieu oplossingen zijn duidelijk. Er wordt een volledige oplossing voor de afvoer en correcte logistieke en administratieve afhandeling (conform de Wet Milieubeheer) van uw restproducten aangeboden. Bovendien wordt er een aantrekkelijke vergoeding voor deze restproducten betaald!

Zo kunt ook ú van onze Milieu oplossingen gebruik maken

Via uw Brezan Verkooppunt kunt u met een aanmeldingsformulier de gratis inzamelbox aanvragen. Met één telefoontje naar uw verkoop punt of met een klik op www.brezanbox.com onder het kopje Bedrijfsvoering/Milieu oplossingen, komt uw melding bij de afdeling planning binnen om de inzamelbox te legen. Binnen 10 werkdagen wordt de volle box opgehaald. Eenvoudig, makkelijk én verantwoord.

Milieu oplossingen van Brezan

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Ja, ik wil meer informatie
Deel deze
pagina