SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

PARTS360

Het onmisbare digitale onderdelenplatform voor iedere werkplaats

Meer informatie

PARTS360

Het onmisbare digitale onderdelenplatform voor iedere werkplaats

Met dit digitale onderdelenplatform kunnen monteurs gemakkelijk en snel de juiste onderdelen vinden voor reparatie of onderhoud aan de auto van de klant. Dit kan op kenteken, chassisnummer, OE referentie of door de handmatige voertuig zoekmodule. Naast alle technische gegevens van het onderdeel, worden ook direct de bruto- en nettoprijzen, de actuele voorraad en de verwachte levertermijn getoond.

Meer informatie

Schermafbeelding 2019-02-11 om 09.00.47

Universele onderdelen

Naast de model-specifieke functies, is er ook de mogelijkheid om gemakkelijk universele onderdelen te zoeken en te bestellen. Hierbij valt te denken aan accu’s, accessoires, autoverzorging, gereedschap, elektra of oliën.

Uitgebreide technische informatie

PARTS360 levert een omvangrijke database met model-specifieke technische informatie. Dankzij een koppeling met HaynesPro is er directe toegang tot onderhoudsschema’s, reparatietijden, afstelgegevens, servicebulletins en ook stappenplannen voor het verhelpen van foutmeldingen.

technische-informatie

Banden bestelplatform

Binnen PARTS360 is ook een banden bestelplatform aanwezig. Hierin vindt u een ruim assortiment aan banden van zowel A-merken als budgetleveranciers. De verschillende banden worden overzichtelijk weergegeven inclusief snelheid- en beladingsindex, energielabels en prestaties op het gebied van volume en grip.

Nog geen toegang tot PARTS360?

PARTS360 staat voor overzicht, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, actuele inzage in voorraden en uitgebreide technische data. Bent u nog niet in het bezit van inloggegevens voor PARTS360? Vraag PARTS360 direct aan via jouw verkooppunt.

Meer weten over PARTS360 of wilt u een login?

Klik hier
Deel deze
pagina