PartsCat new generation

PartsCat: de auto-onderdelen catalogus van Brezan

Meer info
Deel deze
pagina

PartsCat new generation

PartsCat: de auto-onderdelen catalogus van Brezan

Een professionele onderdelen catalogus is essentieel voor uw bedrijfsvoering. Door de volledige integratie met het gerenommeerde HaynesPro is de technische data in PartsCat new generation bovendien zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Meer info

 

PartscatDe juiste onderdelen, op de juiste plaats

In slechts drie stappen liggen alle beschikbare auto-onderdelen overzichtelijk aan uw voeten. U kunt zoals u dat verwacht  onderdelen zoeken op basis van het kenteken, maar ook bijvoorbeeld op artikelnummer, het OE-nummer of omschrijving.

Na een zoekactie gaat PartsCat new generation op de achtergrond direct op zoek naar alle beschikbare merken, en bijbehorende leveranciers, die het betreffende onderdeel op de markt brengen. Dankzij de achterliggende database worden de meest waarschijnlijke onderdelen als eerste getoond. Dit wordt mede bepaald op basis van de zoekopdracht en leveranciersvoorkeur. De beschikbare voorraad op het Brezan verkooppunt, depot en leverancier wordt getoond en u krijgt óók direct uw netto prijs te zien.

Complete catalogus

Naast een uitgebreid aanbod aan slijtagedelen krijgt u met PartsCat new generation ook toegang tot de bandenwebshop, technische database en ruim 60.000 universele onderdelen zoals accessoires, gereedschappen, audio, navigatie en persoonlijke beschermingsmiddelen.

PartsCat new generation in het kort:

  • In drie stappen de juiste auto-onderdelen
  • Universele onderdelen zoals accessoires en gereedschappen
  • Betrouwbaarheid van OE
  • Direct inzicht in de voorraad
  • Koppeling met o.a. Garage- en Dealer Management Systeem
  • Technische data van HaynesPro

Technische data van HaynesPro

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt PartsCat new generation technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit. Alle informatie in een simpel overzicht met daarnaast een module en catalogus koppeling om snel een kostencalculatie te kunnen maken. Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst, waardoor de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen kan beschikken. Meer weten over HaynesPro? Klik hier.

PartsCat new generation

Meer weten over het vernieuwde PartsCat of wilt u een login? Vraag dan direct informatie aan

Ja, ik wil graag meer informatie
Deel deze
pagina