Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
04 mei 2016

Unieke vakbeurs Brevak naar 14 plaatsen in Nederland en België

Achtste editie van de Brevak

De meest unieke vakbeurs in de automotive-branche komt dit jaar weer naar haar klanten toe. In maar liefst drie weken tijd zal de varende huisbeurs van Brezan op 14 plaatsen in Nederland en België plaatsvinden.

Met de integratie van grossiersketen USN-Centuri en introductie van Bosch en Coldax staat Brezan aan de vooravond van een zeer succesvol jaar. Zo werd in zeer korte tijd 38 vestigingen van USN-Centuri samengevoegd en kan Brezan zich sinds kort Bosch First Supplier noemen waardoor het automaterialen, epuipment en garageformules van het A-merk kan aanbieden.Campagnebeeld klein

Daarnaast werden er nieuwe assortimenten geïntroduceerd zoals het huismerk Coldax en zag een innovatieve banden-webshop het levenslicht. Genoeg wapenfeiten om klanten en 55 prominente leveranciers samen te brengen en uitgebreid te informeren over de laatste ontwikkelingen van het Brezan assortiment.

De Brevak gaat op dinsdag 24 mei 2016 van start in Nijmegen en wordt georganiseerd op het luxe partyschip de Jules Verne. De Brevak is geopend van 17.00 uur tot en met 22.00 uur en relaties van Brezan worden door de verkooppunten uitgenodigd.

Een overzicht van de aanwezige leveranciers en het vaarschema is terug te vinden op de compleet vernieuwde website www.brevak.com.

Deel dit
bericht