SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Onze garageformules

Onze garageformules

Wanneer u zich als autobedrijf regionaal wilt onderscheiden, is professionele sales- en marketingondersteuning een must. Alliance Automotive beschikt over een drietal garageformules waarbij diverse marketingconcepten zijn ingegrepen en die u daarnaast op het gebied van sales-ondersteuning handvatten bieden.

Maak kennis met onze garageformules

Alliance Automotive heeft drie eigen garageformules: CarProf, Autovakmeester en Autoservice Totaal. Iedere formule kent zijn eigen voordelen en mate van ondersteuning. Zo is er ook voor úw garagebedrijf altijd een formule die aansluit op uw garage en type klant.

CarProfcarprof-logo

De formule die zich inzet voor úw rendement. Op het moment dat u tot deze formule toetreedt, maken wij een eerste scan van uw bedrijfsvoering, een zogenoemde ‘nulmeting’. Op basis van deze meting en analyse stellen we samen met u een individueel plan van aanpak op dat u ondersteunt bij het verbeteren van het rendement van uw werkplaats.

Meer weten over CarProf? Klik hier.

Autovakmeesterautovakmeester-logo

U bent een lokale vakman met een eigen werkplaats en een professioneel team. Uw klanten kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid en u ziet geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar hebt wel behoefte aan ondersteuning.

Meer weten over Autovakmeester? Klik hier.

Autoservice TotaalAST-logo

U richt zich het liefste op het onderhouden en repareren van auto’s. Klanten weten bij u altijd waar ze aan toe zijn en komen graag terug. Deze vrijheid maakt u als ondernemer trots op uw eigen autobedrijf. Autoservice Totaal begrijpt deze vrijheid en helpt u graag op plekken waar u meer professionele ondersteuning kunt gebruiken.

Meer weten over Autoservice Totaal? Klik hier.

Deel deze
pagina