Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
17 februari 2015

24 maanden garantie maakt turbos hoet uniek


Turbo’s Hoet heeft onlangs zijn garantietermijn uitgebreid naar 24 maanden en is daarmee de enige in de branche. Als een klant, in verband met een defecte turbo een nieuwe turbo bestelt, wordt altijd de oorzaak van de storing gevraagd. Het samenspel tussen turbo, motor en motormanagement zorgt ervoor dat een storing bij de turbo vaak het gevolg is van een andere storing. Zou de klant de nieuwe turbo installeren, en de werkelijke oorzaak is nog niet verholpen, dan is de nieuwe turbo binnen de kortste keren weer defect.

Specialistische kennis

Door de jaren heen heeft Turbo’s Hoet een enorme schat aan specialistische technische kennis opgebouwd, die regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste kennis van de grote turbofabrikanten. Daarnaast worden klanten van de benodigde technische ondersteuning voorzien voor, tijdens en na de montage, waardoor de turbo optimaal wordt gemonteerd en zonder storing vele duizenden kilometers en vele jaren functioneert.

Geen Gezeur Garantie

Deze uitgebreide garantietermijn geldt voor alle klanten, TurboPartner of reguliere garagist. Voor de TurboPartners geldt daarbovenop dat zij in de eerste 12 maanden profiteren van de zogenaamde Geen Gezeur Garantie. Dat betekent dat zij een gratis vervangende turbo ontvangen, ongeacht de oorzaak van het defect. Het enige dat zij daarvoor moeten doen is de turbo vóór montage registreren op www.turbo-partner.nl.

Deel dit
bericht