Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
02 april 2013

85 jaar brezan

Het is alweer 85 jaar geleden, dat Brezan werd opgericht door Bremer en Van Zantwijk. Het was in 1928 maar een klein en bescheiden begin in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat. Veel auto’s waren er toen nog niet en Brezan verkocht hoofdzakelijk gereedschappen en accessoires. Na de verhuizing in 1974 naar Barneveld begon een gestage groei. Inmiddels telt Brezan 140 verkooppunten in Nederland en België en staat er in Ede sinds 2011 een nieuw ultramodern hoofdkantoor met een magazijn van ruim 15.000 m2.

De komende maanden neemt Brezan haar relaties mee langs 85 jaar Brezan met 85 messcherpe aanbiedingen. Om onze klanten te belonen voor hun loyaliteit, zullen we onze acties de komende maanden bovendien voorzien van speciale “Brezan 85 jaar” kraskaarten. Met deze kraskaarten maken onze klanten kans op vele geweldige prijzen. De in totaal 350 prijzen variëren van gadgets als een iPad mini tot een 32” LED televisie. Ook dagelijks gebruikte onderdelen als LUK koppelingssets en 100 sets Delphi remblokken. Verder worden er onder meer Sonic gereedschapskarren, Brega accu’s, Ring endoscopen en 60 liter vaten Brega olie weggegeven. De hoofdprijs is een geheel verzorgd weekend naar New York voor 2 personen.

Voor de actie wordt de komende periode elke maand een speciale folder uitgegeven met naast de spectaculaire acties een indruk van de ontwikkeling van Brezan. Met oude beelden nemen we u mee langs 85 jaar Brezan.

Deel dit
bericht