Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
14 april 2011

Aanpassing assortiment ctek acculaders

CTEK introduceert een aantal nieuwe modellen. Naast vier nieuwe modellen, zullen bestaande artikelen een nieuw modelnummer en verpakking krijgen.

Sinds de start in 2004 verkocht het Zweedse CTEK wereldwijd ruim 3 miljoen acculaders. Zoals het een internationaal marktleider betaamt, lukt het CTEK steeds weer om verwachtingen waar te maken op het gebied van innovatieve intelligente laadtechnologie. Om deze reden introduceert CTEK in 2011 een aantal nieuwe modellen. Naast vier nieuwe modellen, zullen bestaande artikelen een nieuw modelnummer en verpakking krijgen.

De modelnummers worden ingekort en verduidelijkt, zodat in één oogopslag te zien is hoeveel ampère de acculader levert en wat de onderlinge relaties tussen de acculaders zijn. Sommige van de nieuwe modellen komen in de plaats van oudere acculaders.

De verpakking is veel milieuvriendelijker gemaakt door het afschaffen van de plastic blisterverpakkingen. De nieuwe kartonnen verpakkingen zijn voorzien van een klein plastic venster, dat gemakkelijk van het karton kan worden gescheiden als dit voor recycling gewenst is.

Onderstaand een beknopt overzicht van de wijzigingen:

Oud Model

 Wijziging Nieuw Model
XC 800 Modelnummer is gewijzigd. XC 0.8
    (leverbaar vanaf 05.2011)
XS 800 Verbeterde versie met nieuw modelnummer. XS 0.8
XS 3600 Modelnummer is gewijzigd.

MXS 3.6

XS 4003 Verbeterde versie. MXS 5.0
  Nieuw model levert 1Amp extra.  
XS 7000 Modelnummer is gewijzigd. MXS 7.0
Nieuwe professionele acculader. MXS 10
XS 25000 Modelnummer is gewijzigd. MXS 25
XT 14000 Modelnummer is gewijzigd. MXT 14
XT 4000 Modelnummer is gewijzigd. MXT 4.0
Nieuwe acculader voor werkplaatsen. MXTS 70

In de huidige Brezan voordeel vindt u een greep uit het nieuwe assortiment. Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt of www.brezanbox.eu

 

Deel dit
bericht