Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
16 juni 2015

Assortiment motip uitgebreid

Het assortiment van Motip is onlangs uitgebreid met een lak voor het behandelen van stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen, een lak voor het behandelen van diverse soorten ondergronden en Emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen.

Motip sneldrogende acrylaat lak voor (04018.02)
Sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid.

De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden, lichtecht en UV-bestendig en is slijtvast en krasvast.


 
Motip sneldrogende 2K blanke lak (04209.01)
Sneldrogende 2K blanke lak voor het behandelen van ondergronden van metaal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. 2K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. 2K blanke lak is bestand tegen benzine en weersinvloeden.

MoTip 2K Blanke Lak is Isocyanaatvrij.


 
Motip Koud Ontvetter (090501)
Emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen, zoals olie, vet, was, tectyl en teer, van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Deze koud ontvetter heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Motip Koud Ontvetter is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en is niet corrosief.

Deel dit
bericht