Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
17 maart 2015

Assortiment pioneer autoradios uitgebreid

Het assortiment Pioneer autoradio’s is uitgebreid met twee modellen: de DEH-1700UB en DEH-4700BT.

Pioneer DEH-1700UB


Met deze gebruikersvriendelijke autostereo kun je CD’s en FM-radiozenders beluisteren. Deze CD-tuner biedt ook ondersteuning voor het afspelen van MP3-, WMA-, WAV- en zelfs FLAC lossless-audiobestanden vanaf een draagbaar toestel via de oplichtende USB- of Aux-ingang vooraan. Dankzij Android Media Access kun je makkelijk door de content van je telefoon bladeren en muziek beluisteren terwijl de batterij aan het opladen is.
 
De DEH-1700UB speelt je nummers aangedreven door 4 x 50 W pure, bewezen MOSFET-kracht. Als dat nog niet genoeg is, kun je nog altijd gebruik maken van de RCA Pre-uitgang om een andere stereocomponent toe te voegen, zoals een subwoofer of een extra versterker voor de luidsprekers vooraan en achteraan.
 
Deze autostereo is uitgerust met een schitterende, oplichtende zwart-witdisplay met helderrode bedieningsknoppen.
 

Pioneer DEH-4700BT


Geniet van het glasheldere geluid van de ingebouwde versterkers van de DEH-4700BT dankzij 4 x 50 W pure MOSFET-kracht. Als dat nog niet genoeg is, kun je op de RCA pre-uitgang een subwoofer of een extra versterker aansluiten voor de luidsprekers achteraan.
 
Haal het maximum uit je muziekcollectie met de DEH-4700BT. Speel CD’s af, stem af op FM-zenders en stream je favoriete nummers via Bluetooth – sluit twee toestellen tegelijkertijd aan! Om nog meer muziek af te spelen, sluit je gewoon je iPod, iPhone, Android-smartphone en USB-stick aan op de USB- of Aux-ingang vooraan.
 

Deel dit
bericht