SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
10 maart 2009

Assortiment telefonie uitgebreid

Naast de gerenommeerde merken Parrot en Nokia introduceert Brezan Automaterialen een uitbreiding in de lijn van telefonie- en navigatie accessoires.

Naast de gerenommeerde merken Parrot en Nokia introduceert Brezan Automaterialen een uitbreiding in de lijn van telefonie- en navigatie accessoires.

Het nieuwe assortiment omvat een breed scala aan diverse telefoon- en navigatie gerelateerde merken. Zo zijn o.a. de merken Brodit, Bury, Hirschmann, Funkwerk, Kram en nog vele andere vooraanstaande merken verkrijgbaar.

In de wervelende wereld van de telecommunicatie is het belangrijk de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden. Met deze uitbreiding biedt Brezan een zeer compleet assortiment aan, waarmee voor elke vraag een juiste oplossing geboden kan worden.

Als Brezan klant met een Partscat login kunt u al deze nieuwe telefonie- en navigatie accessoires gemakkelijk en snel online zoeken en bestellen via de knop ‘Overig assortiment’.

Klik hier om in te loggen in Partscat.

Meer over Partscat

Als garagist heeft u regelmatig onderdelen nodig voor uw klanten. Het bestellen van de juiste onderdelen kan nog een hele klus zijn. Uitzoeken welke onderdelen er precies bij de betreffende auto passen, vereist grote zorgvuldigheid. En dat kost tijd. Maar een verkeerde levering veroorzaakt nog meer vertraging en ergernis. Hoe combineert u snelheid en zorgvuldigheid? Heel gemakkelijk: met Partscat van Brezan Automaterialen.

Nog geen inlogcode voor Partscat? Vraag ernaar bij uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht