Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
12 februari 2015

Assortiment valvoline tectyl uitgebreid

Al meer dan 85 jaar verlengen de beschermende coatings van Tectyl™ het operationele gebruik van auto’s, vrachtwagens, bussen, aanhangers, andere voertuigen en onder andere machines. De Tectyl naam is synoniem voor kwaliteit coatings welke eenvoudig zijn aan te brengen, lang beschermen en eenvoudig zijn te verwijderen is wanneer deze niet langer nodig is.
Niet voor niets is Tectyleren een begrip in het nederlandse woordenboek.

Het assortiment is met de onderstaande Tectyl producten uitgrebeid:

Valvoline Tectyl Black 190
De ideale bescherming tegen corrosie door schade veroorzaakt door steenslag te voorkomen aan de onderzijde van auto’s, vrachtwagens, caravans en aanhangers. Tectyl 190 is sneldrogend en kan worden overgespoten in de kleur van de carrosserie. Tectyl 190 is beschikbaar in zwart en grijs. De rubber/harsachtige laag droogt op tot een stevige, veerkrachtige en harde film.
 

 
Art. nr: 20000
 
Valvoline Multi Purpose
Als algemene corrosiebeschermer is Tectyl Multi Purpose 506 al vele jaren ongeslagen. De krachtige waterafstotende verbinding is geschikt voor een breed scala van toepassingen, zoals roestpreventie van voertuigen, evenals de bescherming van machines en onderdelen in opslag in het magazijn. Door de UV beschermer blijven uw onderdelen ook buiten een lange tijd beschermd tegen roest en invloed van de zon. Tectyl Multi Purpose 506 hardt uit tot een amberkleurige, wasachtige, stevige film. Tectyl Multi Purpose 506 is gebaseerd op de alom bekende Tectyl 506.
 

 
Art. nr: 20086
 
Valvoline ML
Ideaal voor de bescherming van holle ruimtes van o.a. voertuigen, zoals deuren, dorpels, motorkappen en kokerbalken. Eveneens is Tectyl ML toe te passen op scharnieren, buizen, flenzen en lasnaden.
Tectyl ML is ontwikkeld om diep door te dringen in spleten en nauwe ruimtes om roestvorming te voorkomen.
Vergeet hierbij niet de plaatsen waar zich water kan verzamelen, zoals hoeken en naden. Tectyl ML is beschikbaar met een spuitstuk waarmee de moeilijk bereikbare delen behandeld kunnen worden. Tectyl ML is een was gebaseerde coating met sterke penetrerende en waterverdringende eigenschappen. Tectyl ML droogt op tot een zachte wasachtige, doorschijnende amberkleurige laag.
 

 
Art. nr: 20065 (zonder spuitstuk) & 20110.02 (met optioneel spuitstuk)
 
Valvoline Bodysafe
Voor de bescherming van de onderzijde van uw auto, aanhanger of caravan is Tectyl Bodysafe Wax het juiste product voor u. De was en bitumen gebaseerde roestwerende formule met sterke anti-slijtlaag eigenschappen beschermt de onderzijde gedurende een lange tijd tegen steenslag en schuren van losse deeltjes op de wegen. Tectyl Bodysafe Wax kan worden toegepast op de bodemplaat, chassis en wielkasten. Vermijd contact met PVC. Bodysafe Wax droogt op tot een sterke elastische bruine sterke film.
 

 
Art. nr: 20030
 
Er is een product beschikbaar in het programma voor alle doeleinden, voor zowel gereedschappen tot aan motorfietsen.

Deel dit
bericht