Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
25 oktober 2011

Autoprofessioneel en schadeherstel vakbeurs in hardenberg succesvol

De Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg die plaats vond op 18, 19 en 20 oktober was een groot succes voor Brezan Automaterialen.

De Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg die plaats vond op 18, 19 en 20 oktober was een groot succes voor Brezan Automaterialen. Op een standoppervlakte van ruim 400 vierkante meter had Brezan een selectie van zijn leveranciers uitgenodigd om Brezan relaties kennis te laten maken met de nieuwste productlijnen en de speciale beursaanbiedingen.

De vertegenwoordigde leveranciers waren: Castrol, Hitachi, AVA, Mann, Valma, Monroe, NGK, GKN, Service Best, Intersprint, Delphi, Rodac, Turtle Wax, Meyle, Kavo, Valeo, Pioneer, Bosal, Sonic, Remy, Brega en Varta. Ook de PBM- en de Pinguïn Aircobus waren aanwezig voor meer informatie over deze diensten. Tevens konden Brezan relaties kennismaken met de BrezanBox en het uitgebreide dienstenpakket voor het garagebedrijf.

Samen met de leveranciers en vertegenwoordigers van Brezan werden er in een sfeervolle ambiance relaties te woord gestaan en als vanouds zaken gedaan.

Deel dit
bericht