Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
10 april 2012

Autotechnica 2012 positieve sfeer en veel geinteresseerde bezoekers

Van zondag 25 tot en met woensdag 28 maart 2012 nam Brezan Automaterialen weer deel aan de AutoTechnica 2012 in Brussel. Op de Brezan stand konden (toekomstige) Brezan relaties op informele wijze kennis maken met diverse prominente Brezan leveranciers. De Brezan relaties die de stand bezocht maakten daarbij kans op het winnen van een prachtige koersfiets. De uiteindelijke winnaar van de CUSTOM MADE MOOZES SQUADRON KOERSFIETS (ter waarde van € 1299,-) werd de heer Andy Nunez uit Lanaken. Nadat de heer Nunez bij de firma Moozes is geweest om de fiets aan te meten, mag hij de fiets een paar weken later in ontvangst nemen.

Het bezoekersaantal steeg deze editie met 5 procent ten opzichte van vorige editie, wat het totaal brengt op ruim 32.500 bezoekers. Beursorganisator Klaus Van Cauwenberghe blikt terug: ‘Ik hoor zeer veel positieve reacties over het verloop en de kwaliteit van deze editie van AutoTechnica.’ (bron: http://www.autotechnica.be)

Brezan kijkt ook terug op een succesvolle beurs met een hoge kwaliteit van bezoekers. We wensen de heer Nunez veel fiets plezier en danken alle bezoekers voor hun komst.

Bekijk hieronder de foto’s en video:

<iframe width=”455″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”” src=”http://www.youtube.com/embed/YwWXdk7dY9I”></iframe>

Deel dit
bericht