SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
22 juli 2015

Autotechniek makkink wint eerste champion golden ticket

Meta en Leon Makkink, eigenaars van Autotechniek Makkink in Woudbloem, hebben het eerste Champion Golden Ticket gewonnen voor de Formule 1 Grand Prix van Spa Francorchamps. Een mooie verrassing voor Meta en Leon, die al reeds meerdere maanden Champion gebruiken in hun werkplaats. Het was Ben Suurmeijer, franchisenemer van Brezan Hoogezand, die hen de prijs mocht overhandingen. We spraken even kort met de winnaars.

 
Hoe bent u in contact gekomen met smeerolieproducten van Champion?
Via Ben, franchisenemer van Brezan Hoogezand. Wij zijn daar al vele jaren klant en wij zochten een olie die voldoet aan het huidige wagenpark.

Waarom heeft u voor Champion gekozen?
Wij willen graag het beste voor onze klanten. De klant moet, nadat zijn auto voor onderhoud bij ons is geweest, probleemloos weer vele kilometers kunnen rijden. We zoeken dus een product waar we op kunnen vertrouwen, van een goede kwaliteit en dat kan Champion ons bieden. Ze hebben een uitgebreid assortiment met veel officiële goedkeuringen. Daarnaast beschikt het merk over een goed werkende website waar je op basis van het kenteken de juiste olieaanbeveling kan vinden. Het is voor ons ook een voordeel dat Brezan Hoogezand alles van Champion op voorraad heeft. Als wij een olie nodig hebben die wij niet op stock hebben, dan kan dit op zeer korte termijn geregeld worden.

U heeft er voor gekozen om 3 oliekasten van Champion te gaan gebruiken. Waarom de oliekast en waarom 3 oliekasten?
De kast heeft een nette uitstraling. Het staat netjes en opgeruimd in onze werkplaats volgens Meta. Het is voor ons een totaaloplossing. We hebben voor 3 oliekasten gekozen omdat we ook voor de toekomst klaar willen zijn. Wij hebben nu de mogelijkheid om uit te breiden met olieproducten. Dit gaat in de nabije toekomst zeker gebeuren. De auto’s worden steeds complexer met steeds meer specifiekere olieproducten.

Wat vindt u van de uitstraling van Champion?
De uitstraling is stoer, sportief en georganiseerd.

Wat vindt u van de samenwerking tussen Brezan en Champion?
Wij kennen Ben van Brezan Hoogezand al vele jaren en de samenwerking is uitstekend. Wij worden altijd goed geholpen. En nu Champion aan het assortiment is toegevoegd geeft dit alleen maar meer waarde. Door Champion hebben wij nu een totaaloplossing voor onze werkplaats als het gaat om olie.

Tot 14 augustus 2015 maken alle klanten van Brezan kans om ook een Champion Golden Ticket te winnen.
 

Deel dit
bericht