Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
15 maart 2011

Autotechnisch zakboekje gratis voor brezan klanten

Innovam introduceerde in september 2010 het Autotechnisch Zakboekje voor de iPhone en Ipad. De applicatie is nu beschikbaar voor Brezan klanten in de BrezanBox.

Innovam introduceerde in september 2010 het Autotechnisch Zakboekje voor de iPhone en Ipad. De applicatie biedt de gebruiker een compleet naslagwerk en actuele informatie over auto- en motortechniek. De ‘app’ zorgt ervoor dat u gemakkelijker technische formules, afkortingen en de werking van systemen kunt opzoeken. Onder andere onderwerpen als hybride-aandrijving, veiligheidssystemen en nieuwe motormanagementsystemen komen aan bod. De applicatie is nu beschikbaar voor Brezan klanten in de BrezanBox. Onder het kopje Auto techniek – Zakboekje treft u de applicatie volledig online en gratis aan.

Over de BrezanBox
De Brezan Box is een gepersonaliseerd service portal voor het autobedrijf. In de BrezanBox vindt het autobedrijf alles ter ondersteuning van zijn bedrijfsvoering. Alle Brezan diensten inclusief de voorwaarden en toelichting staan overzichtelijk op één centrale plek. U kunt zich voor de diensten snel en eenvoudig online aan- of afmelden. Tevens kunt u eenvoudig direct inloggen op PARTSCAT. Omdat de BrezanBox gepersonaliseerd is hoeft u om van de BrezanBox gebruik te maken maar een keer in te loggen. Nog geen inlog code? Vraag er naar bij uw Brezan verkooppunt.

Over Innovam
Brezan doet er alles aan om bedrijven in de mobiliteitsbranche zoveel mogelijk te ondersteunen. Dat blijft niet beperkt tot het uitgebreide productaanbod, maar omvat ook advies en betrokkenheid. Om die reden beveelt Brezan het trainingsaanbod van Innovam van harte aan. Innovam geeft trainingen voor de meest uiteenlopende functies in de mobiliteitsbranche. Zowel voor personenautotechniek als bedrijfsautotechniek en inclusief diverse specialisaties, zoals LPG-technicus en vierwieluitlijnen.

Deel dit
bericht