Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
14 april 2009

Autovakrai

Op 20 t/m 23 april zal de Amsterdam RAI weer het toneel zijn waar ondernemers uit de automotive branche zich presenteren tijdens de AutoVak. Brezan Automaterialen is hier met een ruime stand vertegenwoordigd als de verbindende schakel tussen de werkplaats en de fabrikanten van onderdelen. Er zal veel nieuws te zien zijn.

Op een standoppervlakte van 500 vierkante meter heeft Brezan een selectie van zijn leveranciers uitgenodigd om Brezan relaties kennis te laten maken met Brezan als totaalleverancier. Brezan biedt tegenwoordig naast onderdelen ook ondersteunende diensten aan en geeft hiermee het gemak met alles onder één dak. De vertegenwoordigde leveranciers zijn o.a. All Shoes, Bosal, Castrol, Ctek, Delphi, Dreumex, Gates, GKN, Hitachi, Jubilee, Kukko, Laser, Mann, Meyle, Monroe, Sonic, Stahlwille, Turbo World, Van Peperzeel, Varta, Brega, Intersafe Groeneveld, Sony, Wynss, Valeo, Leaklock, TomTom, Amtech en de Brezan Diensten.

Brezan Diensten
Tijdens de AutoVakRAI zal Brezan naast de vertrouwde diensten, Brezan digitale onderdelen catalogus via PartsCat, Brezan Technische Helpdesk, Brezan Technische Data, Brezan Opleiding & Training, Brezan Vervangend Vervoer, Brezan APK Mailing en de milieuoplossingen van Brezan, ook een aantal nieuwe diensten introduceren! De nieuwe diensten zijn het Driver garagemanagement pakket, SOS-serviceberichten en Tyredata.
 
Nieuwe productlijnen
Brezan werkt voortdurend aan de vernieuwing en uitbreiding van het assortiment. Zo wordt op de Brezan stand in de Amsterdam RAI het nieuwe Pinguin Airco Service gepresenteerd. Daarnaast toont Brezan ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals o.a. kleding en schoenen tijdens de beurs in Amsterdam. Ten slotte worden de verscheidene diensten van Brezan ook getoond tijdens deze dagen.

Brezan Business Lounge
Speciaal voor trouwe klanten, hechte relaties en enthousiaste ondernemers is er de Brezan Business Lounge. Hier kunnen zij onder het genot van een hapje en een drankje over de beurs, maar ook over zaken praten.

Veiling
Naast al deze activiteiten heeft Brezan ook weer de ludieke veilingshow van Arie de Bok op de stand. De opbrengst van deze veilingshow komt weer ten goede aan de stichting Rally For Kids. Deze stichting zet zich in om ernstig zieke kinderen in contact te brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ouders en hun kinderen worden uitgenodigd voor rallyevenementen, waarbij zij als VIP worden behandeld en de kinderen krijgen zelfs de mogelijkheid om mee te rijden met een coureur.

Tot ziens op de AutoVak bij de Brezan stand 01.407

Deel dit
bericht