SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
27 januari 2014

Brevak 2014


Op dinsdag 25 maart gaat Brezan weer van start met hun varende huisbeurs, de “Brevak”.
In drie weken tijd zal de Brevak op12 plaatsen in Nederland en Belgie aanleggen. Brezan organiseert de Brevak elke twee jaar op het luxe partyschip de “Jules Verne”, samen met hun vooraanstaande leveranciers.
 
Relaties van Brezan zullen door de verkooppunten worden uitgenodigd. De gehele avond zal er aan boord een keur aan hapjes geserveerd worden, zodat het de gasten tijdens de rondgang over het schip aan niets zal ontbreken. Door een uitgekiende indeling biedt de Jules Verne plaats aan ruim 50 leveranciers. Deze leveranciers zullen vele noviteiten en productpresentaties laten zien en natuurlijk zullen scherpe beursaanbiedingen niet ontbreken.
 
De Brevak zal starten op dinsdag 25 maart te Utrecht, om een dag later aan te meren in Schiedam. 27 maart is Antwerpen de aanleghaven en daarna vaart de Jules Verne door naar Den Bosch. Van 31 maart tot en met 4 april zal achtereenvolgens Maasbracht, Nijmegen, Zutphen, Zwolle en Amsterdam aan gedaan worden. Op 7 april ligt de Brevak in Groningen en 8 april in Leeuwarden. Als laatste zal in Huizen op 10 april worden aangemeerd.
 
De Brevak is open voor genodigden van 16.00 tot en met 22.00 uur. Op www.brevak.com vindt men meer informatie.

Deel dit
bericht