SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
30 mei 2013

Brezan automaterialen opent nieuw verkooppunt in tubbergen


Op zaterdag 1 juni 2013 opende Brezan Automaterialen in Tubbergen zijn deuren. Het jongste Brezan verkooppunt staat onder leiding van de startende franchise ondernemer Frank Hesselink.

De heer Hesselink over zijn keuze om een Brezan verkooppunt te starten en zich aan te sluiten bij de formule: “Met de juiste middelen kunnen onze klanten hun bezettingsgraad in de werkplaats verhogen. Brezan is een totaal leverancier en biedt een volledig scala aan producten met een uitgebreid pakket aanvullende diensten. Daarom was voor mij de keuze om aan te sluiten bij Brezan vrijwel vanzelfsprekend.” Brezan is dan ook zeer verheugd om Hesselink Automotive als nieuwste franchise ondernemer te mogen begroeten.

De heer Hesselink is bovendien geen onbekende in de gemeente Tubbergen: “Deze gemeente is gekozen omdat ik hier vroeger al als jonge Brezan zaterdaghulp heb gewerkt. De laatste jaren ben ik in deze regio actief geweest in een commerciële buitendienst functie, waardoor het voor mij duidelijk werd dat hier nog genoeg uitdagingen liggen die ingevuld kunnen worden.”

Klik hier voor de adresgegevens van Brezan Tubbergen.

Deel dit
bericht