Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
04 februari 2009

Brezan automaterialen zorgt voor snelle levering van turbos

U kent het vast wel: klanten hebben steeds meer haast. Doordat een turbovervanging relatief veel tijd in beslag neemt, is het van belang dat u de benodigde turbo zo snel mogelijk in huis hebt.

U kent het vast wel: klanten hebben steeds meer haast. Doordat een turbovervanging relatief veel tijd in beslag neemt, is het van belang dat u de benodigde turbo zo snel mogelijk in huis hebt.

Brezan Automaterialen heeft daarom de turbo’s van Turbo World B.V. in haar leveringsprogramma opgenomen. U bestelt een turbo heel eenvoudig bij uw lokale Brezan verkooppunt met behulp van het kenteken van de auto. Dankzij een ruime voorraad op zes depots in het land, is Brezan Automaterialen in veel gevallen in staat u nog dezelfde dag de turbo te leveren. Zo zorgen Brezan Automaterialen en Turbo World B.V. ervoor dat u uw klanten snel van dienst kan zijn.

video

Moderne motoren worden in toenemende mate van turbo’s voorzien. De komende jaren wordt er dan ook een explosieve groei van turbo’s verwacht. Momenteel is ongeveer 30% van het Nederlandse wagenpark voorzien van een dieselmotor waarvan circa 85% beschikt over een turbo. Benzine motoren worden ook steeds meer voorzien van een turbo. Momenteel is ongeveer 10% hiervan voorzien, maar de verwachting is dat dit binnen een aantal jaren verdubbelt is.

Elke ruilturbo is standaard voorzien van een complete montageset met daarin alle benodigde materialen voor de montage van de turbo op de motor. Deze bestaat uit:

Pakkingen, tapeinden, moeren en koperringen
Oliespuit voor een gegarandeerde smering vanaf de eerste ingebruikname

Tevens wordt elke turbo met een uitgebreide montage-instructie geleverd zodat u de turbo snel en op de juiste manier kan monteren. Ook wat betreft de kwaliteit zit het goed: alle turbo’s worden in de ISO-gecertificeerde werkplaats van Turbo World B.V. gereviseerd. Hierbij maken de specialisten van Turbo World B.V. gebruik van een speciaal reinigings-, oppervlaktebehandeling-, controle- en balanceerproces, waardoor de kwaliteit van een gereviseerde turbo gelijk is aan of zelfs beter is dan nieuw. Dit is ook nodig aangezien de huidige generatie turbo’s boven de 230.000 toeren per minuut uitkomen en dit binnen een paar seconden. Daarnaast levert Turbo World B.V. nieuwe turbo’s van alle grote turbofabrikanten, zoals Garrett en Borg Warner.

De turbo’s van Turbo World B.V. staan vermeld in onze digitale onderdelencatalogus Partscat. Zodra u de juiste turbo hierin heeft gevonden kunt u hier ook de montage-instructie en het turbo handboek downloaden via de informatie knoppen.

Door het gamma van ruim 500 turbo’s welke inclusief montage set worden geleverd op te nemen in het assortiment van Brezan Automaterialen denken wij u nog beter van dienst te kunnen zijn met een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Deel dit
bericht