SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
03 maart 2010

Brezan historische rally for kids 2010

Op zaterdag 8 mei 2010 organiseert Brezan Automaterialen in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal) alweer de derde Brezan Historische Rally For Kids.

De rally start 8 mei 2010 vanaf het Brezan hoofdkantoor in Ede en wordt in één dag verreden in het land van Maas en Waal. De dag begint met het ontvangst op het Brezan hoofdkantoor. Na de ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de fi nish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids.

Het doel van Rally For Kids

Kinderen die getroffen zijn door een ernstige ziekte of een geestelijke/lichamelijke handicap of die op een andere manier getekend zijn voor het leven, een fi jne dag te geven met hun familie! Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rallysport willen zij dit doel bereiken. Rally For Kids wil de kinderen en hun gezinnen uitnodigen voor rallyevenementen, waarbij zij als VIP worden behandeld. Ook de circuitdagen waarbij de kinderen zelf de mogelijkheid krijgen om mee te rijden met de coureur, past in de missie die Rally For Kids heeft. Middels deze dagen hopen zij dat de kinderen hun zorgen voor even vergeten.

Deelname

Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder, dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1980 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit uitsluitend in overleg met de organisatie.

Inschrijven

Klik hier voor het inschrijformulier (pdf). Deze kunt u faxen naar 0318-699 630, inleveren bij een Brezan verkooppunt of e-mailen naar marketing@brezan.nl

Klik hier voor de Brezan Historische Rally For Kids flyer

Deel dit
bericht