Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
18 april 2013

Brezan historische rally for kids 2013

Brezan Historische Rally For Kids 2013

Op zaterdag 8 juni 2013 organiseert Brezan in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal) alweer de zesde Brezan Historische Rally For Kids.

Doelstelling

Het organiseren van een historische rally met deelname van relaties van Brezan en sponsoren van de Stichting Rally For Kids, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting Rally For Kids.

Deelname

Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder. Dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1983 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit uitsluitend in overleg met de organisatie.

De Rally

De rally wordt in één dag verreden in midden Nederland De rally start vanaf het Brezan hoofdkantoor in Ede. De dag begint met het ontvangst op het Brezan hoofdkantoor in Ede. Na de ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de finish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids en de winnaars van de rally van vorig jaar.

Inschrijven?

Inschrijven kan via één van de Brezan verkooppunten of via het online inschrijfformulier.

Op de hoogte blijven van de Brezan Historische Rally For Kids? Volg dan het evenement hier op Facebook of bekijk hier nog eens de foto’s van de vorige editie!

Deel dit
bericht