SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
23 april 2015

Brezan historische rally for kids verder als schuiteman oldtimer event

Op zaterdag 13 juni 2015 kunt u meedoen aan het Schuiteman Oldtimer Event. Het event, voorheen georganiseerd door Brezan als ‘Brezan Historische Rally For Kids’, is een toertocht met oldtimers door Midden-Nederland. Brezan zal de stichting Rally For Kids beperkt financieel blijven ondersteunen. De opbrengst van het evenement gaat naar de Stichting Rally For Kids. Iedereen met een oldtimer van 40 jaar en ouder, is van harte welkom met de tocht mee te doen. Het event start in Voorthuizen en de tocht zal door de omgeving Barneveld worden gereden.

Rally For Kids

Onder de missie ‘wij rijden om zieke kinderen te verblijden’ bezorgt Rally For Kids ernstig zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een rallyevenement bijwonen of mogen ze zelf meerijden met een coureur op het circuit. Op deze manier hoopt de stichting dat de kinderen hun ellende voor even kunnen vergeten.

Meer informatie?

Op deze website kunt u meer informatie vinden over het Schuiteman Oldtimer Event, het laatste nieuws, de Stichting Rally For Kids en het inschrijven.

Deel dit
bericht