Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
02 december 2013

Brezan in harderwijk en alkmaar naar nieuwe locatie


Harderwijk

 
Vanaf dinsdag 3 december  is Brezan Automaterialen in Harderwijk op een nieuwe locatie in een geheel vernieuwd pand gehuisvest. In het maar liefst 550m² grote pand vol met automaterialen en gereedschappen zal ook een Thule shop komen.
 
De nieuwe locatie heeft een prachtige uitstraling en voldoende parkeergelegenheid. De voorraad automaterialen is uitgebreid en aan de locale behoefte aangepast. “Wij zijn erg blij met ons verkooppunt op deze A locatie. Ook wordt ons verkooppuntteam uitgebreid met een ervaren collega en zetten we een extra bezorgauto in”, aldus het enthousiaste team.
 
Het nieuwe pand is gevestigd aan de Lorentzstraat 8, 3846 AW in Harderwijk.
 
Alkmaar
 
Het Brezan verkooppunt in Alkmaar gaat op 18 december naar een nieuwe locatie aan de Robbenkoog 9A.
Met deze prachtige locatie is Brezan Alkmaar helemaal klaar voor de toekomst.
 
Het verkooppunt krijgt een oppervlakte van ruim 500m² begane grond en een verdiepingsvloer van 225m². De voorraad automaterialen en handgereedschappen is uitgebreid en ook hier is een Thule shop geïntegreerd in de winkel.
 
“Op de nieuwe locatie kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en het pand heeft een prachtige uitstraling”, aldus de trotse bedrijfsleider Joop Verwijk. Het vertouwde verkoopteam zal vanaf 18 december opereren aan de Robbenkoog 9A, 1822 BA te Alkmaar.

Deel dit
bericht