Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
06 november 2014

Brezan introduceert budget label drivetec


Met zijn nieuwe private label DriveTec geeft Brezan antwoord op de vraag naar goede slijtagedelen tegen een gunstige prijs. Het budget label omvat remdelen, wiellagers en wisserbladen.

 
Het uitgebreide assortiment remblokken en remschijven van DriveTec dekt het grootste gedeelte van het wagenpark af. De remdelen zijn gemiddeld vijf procent goedkoper dan die van concurrerende merken als Requal, Quinton & Hazell en Vector. Remdelen zijn een belangrijke onderdelengroep voor het autobedrijf. Met de merken Brembo (Best Quality), Delphi (Best Choice) en DriveTec (Best Price) is het remmenprogramma van Brezan nu op orde.
 
Wiellagers en wisserbladen
Uit marktonderzoek van Brezan is ook gebleken dat autobedrijven behoefte hebben aan een goedkoper alternatief voor wiellagers en wisserbladen. Om die reden zijn deze productgroepen eveneens opgenomen in DriveTec. De wiellagers van DriveTec zorgen voor een prima afdekking van het wagenpark en het assortiment van wisserbladen omvat naast conventionele wisserbladen ook flatblades en retrofit wisserbladen.
 
Omzet- en winstverbetering
Brezan is begin dit jaar gestart met het verbeteren van zijn aanbod. “We concentreren ons daarbij op onderdelengroepen waarvan wij voor het autobedrijf een grote omzet- en winstverbetering verwachten”, zegt manager product management & purchasing Art-Jan Kraaij. “Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de Brezan verkooppunten en van hun klanten. Uit deze aanpak is het DriveTec label ontstaan.”

DriveTec onderdelen zijn exclusief beschikbaar bij de vestigingen van Brezan Automaterialen en kunnen ook online worden besteld via de nieuwe onderdelencatalogus PartsCat new generation.

Deel dit
bericht