SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
13 april 2015

Brezan introduceert dikste catalogus in automotive

Meer dan 6.000 artikelen voor uw werkplaats
Met trots introduceert Brezan Automaterialen een zeer uitgebreid naslagwerk vol met artikelen, die de garage dagelijks nodig heeft om succesvol in de werkplaats te kunnen opereren. In deze ruim 500 pagina’s tellende catalogus treft men een uitgebreid overzicht van het nog veel bredere assortiment.
 
“Alles voor uw Werkplaats”
De “Alles voor uw Werkplaats” staat boordevol met alle benodigdheden die een garage gebruikt in de werkplaats. Naast Gereedschappen, Equipment en Machines is het assortiment met Lampen, Chemie, Installatie- en Kleinmateriaal en zelfs Kantoorartikelen, erg compleet te noemen.
 
Brezan ziet het als haar taak om klanten te ontzorgen, dus wanneer het gaat om een complete garage inventaris of om een enkele schroevendraaier, Brezan levert het snel en graag. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om gereedschap of equipment met een totaalbedrag vanaf € 2.500.- eenvoudig te financieren tegen een zeer lage rente. Ook een ruim assortiment aan verhuur artikelen is in de catalogus opgenomen. Hierdoor hoeft men duur gereedschap, wat men incidenteel nodig heeft, niet aan te schaffen.
 
Mark Bosma, Product Manager
De heer Bosma legt uit waarom Brezan, in het digitale tijdperk, toch een papieren catalogus uitbrengt: “Met dit bewaarexemplaar geven we een overzicht van vrijwel ons volledig assortiment. Het assortiment is speciaal voor de Automotive branche samengesteld. De garagist en zijn monteurs kunnen lekker bladeren, waar en wanneer men wil.  ”

Deel dit
bericht