Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
19 oktober 2010

Brezan introduceert remy startmotoren dynamos

Brezan Automaterialen introduceert tijdens Hardenberg o.a. de startmotoren & dynamo’s van Remy. Remy Brezan voegt Remy als specialist van starters & dynamo’s toe aan het assortiment.

Op 19, 20 en 21 oktober 2010 zal de Evenementenhal Hardenberg weer het toneel zijn waar ondernemers uit de automotive branche zich presenteren tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg.

Brezan Automaterialen introduceert tijdens Hardenberg o.a. de startmotoren & dynamo’s van Remy. Remy Brezan voegt Remy als specialist van starters & dynamo’s toe aan het assortiment. Manager Purchase & Marketing Bernard van Walsem:”Remy is OEM-leverancier, levert ook gereviseerde producten aan het OES-kanaal en levert ook aan de aftermarket. Kwaliteit is hiermee gewaarborgd, als OE-toeleverancier wordt Remy regelmatig onderworpen aan audits van automobielfabrikanten. Remy geeft 2 jaar garantie op zijn producten. Beschikbaarheid van Remy is met een pakket met 97% marktdekking en 2.700 artikelnummers prima op orde”.

Nieuwe productlijnen & Diensten
Brezan werkt voortdurend aan de vernieuwing en uitbreiding van het assortiment. Zo wordt op de Brezan stand in Hardenberg het plaatwerk en verlichtingsdelen assortiment van Hartsant geïntroduceerd. Aldus Van Walsem.”Met dit assortiment bieden we een compleet assortiment, dat betekend voor onze klanten one stop shopping voor carrosserie- en verlichtingsdelen”. Ook het dienstenpakket van Brezan wordt uitgebreid met de RDW-diensten van A2SP. Klanten van Brezan kunnen in het service portal de BrezanBox bundels bestellen voor RDW-transacties zoals o.a. APK afmelden, melden inbouw gasinstallatie, registratie bedrijfsvoorraad.

Partscat op iPAD
Apple producten worden steeds populairder, om deze reden is de elektronische catalogus Partscat compatible gemaakt voor de iPAD. Tijdens de beurs zijn diverse iPAD’s op de Brezan stand aanwezig om Partscat op de iPAD uit te proberen. Brezan geeft tijdens de beurs bij een aantal acties iPAD’s weg, o.a. bij Delphi DISS en Sonic gereedschap. Op een standoppervlakte van ruim 500 vierkante meter heeft Brezan een selectie van zijn leveranciers uitgenodigd om Brezan relaties kennis te laten maken met de nieuwste productlijnen en de speciale beursaanbiedingen. De vertegenwoordigde leveranciers zijn o.a. Delphi, Rodac, Bosal,Turbo’s Hoet, Kavo, LUK, Meyle, Varta.

 

Deel dit
bericht