SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
12 november 2009

Brezan met cobra ook specialist in alarm en comfortsystemen

Brezan introduceert een nieuwe leverancier op alarm- en comfortsystemen, Cobra. Cobra heeft zich gespecialiseerd in alarmen, comfortartikelen en bijbehorende accessoires.

Brezan introduceert een nieuwe leverancier op alarm- en comfortsystemen, Cobra. Cobra heeft zich gespecialiseerd in alarmsystemen, comfortartikelen en bijbehorende accessoires. Hierdoor levert Cobra een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Daarnaast onderscheidt Cobra zich van vele andere aanbieders door met al haar producten te voldoen aan alle EU, EC, ISO reglementen en eisen van automobielfabrikanten. En is de complete antidiefstal lijn TNO/SCM goedgekeurd. Met de opname van Cobra biedt Brezan een A-merk leverancier met een zeer sterk imago en een professionele partner met jarenlange ervaring in de markt van beveiliging- en comfortsystemen.

Als Brezan klant met een Partscat login kunt u Cobra producten gemakkelijk en snel online zoeken en bestellen via de knop ‘Overig assortiment’.

Klik hier om in te loggen in Partscat.

Meer over Partscat

Als garagist heeft u regelmatig onderdelen nodig voor uw klanten. Het bestellen van de juiste onderdelen kan nog een hele klus zijn. Uitzoeken welke onderdelen er precies bij de betreffende auto passen, vereist grote zorgvuldigheid. En dat kost tijd. Maar een verkeerde levering veroorzaakt nog meer vertraging en ergernis. Hoe combineert u snelheid en zorgvuldigheid? Heel gemakkelijk: met Partscat van Brezan Automaterialen.

Nog geen inlogcode voor Partscat? Vraag ernaar bij uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht