SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
17 december 2012

Brezan opent 13e verkooppunt in belgie

Op 17 december 2012 heeft Brezan haar 13e verkooppunt, in Brugge, geopend. Hiermee stevent Brezan af op de gewenste dekking in Vlaanderen.
Op 17 december 2012 heeft Brezan haar 13e verkooppunt, in Brugge, geopend. Hiermee stevent Brezan af op de gewenste dekking in Vlaanderen.

Het verkooppunt in Brugge zal onder de ervaren leiding komen van Steve Hestemans. Steve Hestemans werkt al jaren als bedrijfsleider bij Brezan Lanaken en zal met ervaren collegae, Brugge en omgeving, voorzien van automaterialen, gereedschappen en diensten. Naast een uitgebreide eigen voorraad zal het verkooppunt meerdere malen per dag worden beleverd vanuit een groot automaterialen depot van Brezan in België.

Verhuizing St-Niklaas naar Temse
Het verkooppunt in St-Niklaas is per 10 december verhuist naar een prachtige locatie in Temse. Met deze nieuwe locatie heeft het verkooppunt de beschikking over een grote voorraad automaterialen. Natuurlijk zullen ze vanuit deze nieuwe locatie de service verlenen die u van ze gewent bent. Brezan bied een totaalpakket aan producten en diensten voor het professionele autobedrijf. Met 139 vestigingen in Nederland en België beschikt Brezan over een groot netwerk. De komende jaren zal dit netwerk zich verder uitbreiden.

Klik hier voor de adresgegevens van Brezan Brugge.

Deel dit
bericht