SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
02 januari 2013

Brezan organiseert in 2013 zesde editie historische rally for kids

Op de tweede zaterdag van juni, 8 juni 2013, organiseert Brezan, in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal), alweer de zesde Brezan Historische Rally For Kids.


Op de tweede zaterdag van juni, 8 juni 2013, organiseert Brezan, in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal), alweer de zesde Brezan Historische Rally For Kids. Ook deze editie van de Historische Rally zal, vanaf het Nederlandse Brezan hoofdkantoor in Ede, in één dag worden verreden in midden Nederland. De volledige opbrengst van de Historische Rally komt ten goede aan de Stichting Rally For Kids.

Vijfde editie Historische Rally

Zaterdag 15 september 2012 vond de vijfde editie van de Brezan Historische Rally For Kids plaats. Ruim vijftig klassiekers reden mee en hebben gezamenlijk bijna 5000,- euro opgebracht voor de stichting Rally For Kids. De winnaars waren Martijn en Carianne van der Weele (klant van Brezan Apeldoorn) met hun eigenhandig gerestaureerde Volkswagen Kever. Als afsluiting van deze mooie dag ging de Brezan luchtballon de lucht in samen met een aantal kinderen van de stichting Rally For kids. Alle deelnemers van 2012 zijn terug te vinden op de Brezan Kalender 2013.

Klik hier om de foto’s van de vijfde editie te bekijken.

Inschrijven

Inschrijven voor de Historische Rally zal te zijner tijd mogelijk zijn via de website en het Brezan verkooppunt. Houd daarom goed de Brezan of Rally For Kids website in de gaten of volg Brezan via de sociale media.

Deel dit
bericht