SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
13 oktober 2015

Brezan wint de Champion Award ‘Beste Nieuwe Distributeur’

Tijdens het Champion Distributor Event, dat alle internationale Champion distributeurs medio september 2015 samenbracht, heeft Brezan de prijs ‘‘Beste Nieuwe Distributeur’ in de wacht gesleept

Er waren maar liefst 12 genomineerden voor deze award. Het event werd dit jaar georganiseerd in het fraaie Marrakesh in Marokko. Volgens Stefan Viguurs, Sales Manager Nederland van Champion, was  Brezan de terechte winnaar: “Mede dankzij een vernieuwend en laagdrempelig aanbod van Champion garage- en productconcepten sloeg Brezan er in om de kracht van Champion over te brengen en in anderhalf jaar tijd naar vele garagebedrijven. Het merk Champion staat hierdoor nu ook in Nederland op de kaart.” Michael Kappers, Product Manager Brezan, vult aan: “Brezan behaalde in korte tijd de doelstellingen qua volume en nam het voortouw bij diverse ‘best practices’”. Zo wist Brezan het voorbije jaar de productconcepten en garageconcepten optimaal aan de klanten te presenteren.

Daarnaast werd Champion ook erg betrokken in de communicatie van Brezan, zoals in het “Brezan Voordeel” magazine, en in de Brezan bedrijfsfilm. Tijdens de aankomende  Autoprofessioneel & Schadeherstel vakbeurs in Hardenberg zullen Brezan en Champion samen de nieuwste campagne presenteren.

Deel dit
bericht