Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
12 september 2010

Bridge to bridge

Brezan loopt”warm” voor het goede doel.

In begin van 2010 is onder het genot van een boterham en een kopje koffie het idee gerezen om met een aantal  mensen te gaan hardlopen voor het goede doel “ Rally for kids”.

Brezan verzorgde een loopshirt en vervoer. Als tegenprestatie moesten de lopers miniaal 50,00 euro aan sponsor geld binnen halen door te lobbyen bij collega’s, vrienden en familieleden.

Na een kleine inventarisatie hebben we uiteindelijk 7 dames en 24 heren zo enthousiast  gekregen om  aan de 10 engelse mijlen ( 16,1 Km) Bridge to bridge loop in Arnhem deel te nemen.

Voor de reeds ervaren lopers de kans om  een leuke tijd op deze afstand neer te zetten en voor de minder ervaren lopers de uitdaging om deze afstand uit te lopen.

Na diverse zweetdruppels en trainingsuren was het de 12e van September dan zover.

Om 09.30 uur verzamelen in Ede en onder een genot van een kopje koffie en een lekkere koek even kennis maken en vervolgens  om 10.00 uur met z’n allen in de bus naar Arnhem.

Om 10.30 uur gearriveerd in Arnhem waar we gebruik mochten maken van het provinciehuis om ons om te kleden en waar we een lunchpakket kregen uitgereikt.

Tevens is hier een leuke teamfoto  gemaakt (zie foto ).

Om 12.45 is het startsein gegeven.

Het parcours ging vanuit het hartje centrum naar het buitengebied van Arnhem. Naar +/- 1 km kwamen  de “John Frostbridge” tegen om daarna langs de Rivier de Rijn de  uiterwaarden in te gaan.

Na 5km liep het parcours via een klein stukje industriegebied naar de nieuwe buitenwijk Malburgen en vervolgens via de dijk naar het natuurgebied Meinerswijk .

Hier hebben we ongeveer 10km in de benen. Naar door dit mooie natuurgebied gelopen te hebben gingen we via “de kuitenbijter”  “de Nelson Mandela bridge“  via het centrum naar de eindstreep.

Uiteindelijk heeft iedereen de finish gehaald en hebben we ons gezamenlijk doel bereikt een leuk bedrag bij elkaar gelopen voor de Stichting Rally for Kids.
We kijken terug op een geslaagde loopdag!

Wij bedanken iedereen die heeft meegelopen, een gift heeft gedoneerd of ons enthousiast hebben gesupport en misschien tot een volgend jaar.

Deel dit
bericht