Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
11 september 2012

De i love dirty hands actie van dreumex

Dreumex wil met de I Love Dirty Hands actie de “anonieme harde werkers” in de spotlight zetten door te laten zien dat ze trots mogen zijn op hun “Dirty Hands”!

Dreumex wil deze harde werkers laten weten dat hun handen schoon en gezond kunnen zijn! Brezan doet mee met deze actie door onderstaande producten vanaf 1 september uit te geven met het “I love Dirty Hands” logo en een krassticker met unieke code op de verpakkingen waarmee u de onderstaande prijs kunt winnen.

Tijdens deze actie kunnen de klanten de volgende prijs winnen: Een geweldige reis voor 2 personen naar de Dakar 2013, waarbij ze de Dakar Rally 2013 live kunnen volgen!

Dreumex sponsort het Team X-Dakar, waarbij drie Nederlandse race trucks gereden door Frits van Eerdt, Peter van den Bosch & Eimbert Timmermans en 1 personenauto met Eric van Loon achter het stuur. Meer informatie is te vinden op de website: www.Xdakar.com

Wilt u dus kans maken op deze geweldige prijs koop dan een Dreumex product bij een van de Brezan verkooppunten. Voor meer informatie op de website www.Ilovedirtyhands.com.

Deel dit
bericht