SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
30 juni 2015

De nieuwe delphi diagnose software update release 1 2015 is uit

Delphi is een toonaangevende OE leverancier en partner van de top vijfentwintig wereldwijde voertuigproducenten. Daarom worden de innovatieve automobieltechnologieën van Delphi momenteel in miljoenen voertuigen overal ter wereld ingebouwd.

Gezien het steeds intensievere gebruik van elektronica in moderne voertuigen, behoort eenvoudig onderhoud tot het verleden. Een visuele controle en een goede praktische kennis zijn niet langer toereikend. Garages moeten in staat zijn een steeds groter aantal systemen grondig te onderzoeken. Denk hierbij aan motormanagement, antiblokkeer, stabiliteits, airconditioning en transmissie systemen. En de lijst met systemen wordt steeds langer. Neem nou een rem regelsysteem zoals ABS: wilt u het systeem ontluchten, moeten de kleppen geactiveerd worden. Voor common Rail-injectors moet een individuele karakterisatiecode in de ECU geprogrammeerd worden, voordat ze vervangen kunnen worden.

Bij EGR-kleppen en gaskleppositie sensors moeten de grenswaarden aangepast worden wanneer er een nieuwe gemonteerd wordt. En zelfs de eenvoudigste klus, zoals het vervangen van een stel ruitenwissers, moet aan de ECU worden doorgegeven. U ziet dus dat elektronica niet alleen de werking van auto’s innoveert, maar ook de manier waarop voertuigen onderhouden en gerepareerd worden. Een krachtig diagnose apparaat is nu een absolute must in elke garage. Is die er niet, dan duurt het onderhoud veel langer, wordt het onveilig of gewoonweg onmogelijk.

Software update

In deze software update release 1 – 2015 zijn er weer diverse nieuwe diagnose functionaliteiten toegevoegd op de bestaande inhoud.
 
Wat is er o.a. toegevoegd in de Release 1 – 2015?

  • Alle 66 fabrikanten zijn bijgewerkt
  • Auto’s geüpdatet vanaf 1993
  • 69 extra modellen met een systeem scan
  • 90 extra modellen met het remsysteem
  • 52 extra modellen met het ophanging systeem
  • 221 extra modellen met het TPMS systeem
  • 7.663 nieuwe Freeze frame data systeem protocollen (Zo kun je zien wat er gebeurd is tijdens het optreden van de foutcode)

Met actuele software van Delphi kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn! Is uw Delphi diagnose software jaar licentie verlopen neem dan contact op met uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht