SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
18 juni 2013

De nieuwe tomtom go navigatiesystemen

De gloednieuwe TomTom GO is helemaal opnieuw ontworpen om je de volledige controle over je reis te geven. Maak de slimste beslissingen onderweg door exact te weten wat er om je heen gebeurt en wat je op je route kunt verwachten. Ervaar de nieuwe manier van navigeren! Bekijk de video: http://youtu.be/AAHnPEu3y_w

Interactieve Kaart
Zoom gemakkelijk in en uit met je vingers om plaatsen op de kaart te zoeken en te ontdekken. Tik op de kaart om onmiddellijk een route naar je bestemming te krijgen.

Lifetime TomTom Traffic
Rijd met verkeersinformatie van wereldklasse. Bereik je bestemming sneller met nauwkeurige en accurate, realtime informatie op meer dan 99% van alle wegen. TomTom Traffic geeft precies aan waar vertragingen beginnen en eindigen, zodat je altijd weet wat jouw snelste route is. Onafhankelijk test wijzen uit dat autorijders tot 18,5% reistijd kunnen besparen (december 2011, GermanAerospace Centre – DLR).

Lifetime maps
Gedurende de levensduur van je product kun je ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op je navigatiesysteem downloaden. Je ontvangt alle updates van het wegennet, adressen en Nuttige Plaatsen.

3D-kaarten
Bekijk gebouwen en oriëntatiepunten in spectaculair 3D. Met 3D-Kaarten weet je altijd precies waar je bent.

Kies de schermgrootte die past bij jouw wensen op het gebied van gebruiksgemak en leesbaarheid.

Deel dit
bericht