Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
24 februari 2014

De professionele car care producten van sonax

Sonax Car Care is dé specialist als het gaat om het reconditioneren van gebruikte en nieuwe auto’s. De producten van Sonax zijn in staat om probleemgevallen als chemische verontreiniging, steenslag, parkeer- en hagelschade of een vervuild en muf interieur snel en met uitstekend resultaat te behandelen. Sonax biedt een uitgekiend concept aan professionele producten om snel en doeltreffend elke auto zowel van buiten als van binnen weer als ‘nieuw‘ te krijgen.
 
Een goed gepoetste auto ziet er niet alleen mooi uit, maar is uiteindelijk ook goed voor de portemonnee: het uiterlijk van een auto is heel bepalend voor de waarde. Bij inruil of verkoop is hiermee geld te verdienen. Het regelmatig en grondig poetsen van de auto loont zich!
 
Sonax Car Care heeft met haar mobiele teams een landelijk dekkend netwerk van mobiele en stationaire franchisenemers die gespecialiseerd zijn in reconditioneren. Deze mobiele teams beschikken over uitgebreide ervaring en kennis, die door middel van trainingen altijd actueel en op hoog niveau is. De mobiele teams van Sonax werken o.a. voor autodealers, autoschadeherstelbedrijven en garagisten.
 
Wilt u een afspraak maken met het team van Sonax of meer informatie over de Sonax Care Care producten? Neem dan contact op met uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht