Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
19 juni 2012

De tomtom via 130 en 135

 

Brezan Automaterialen introduceert de TomTom Via 130 en 135. De nieuwe navigatiesystemen zijn, naast een handsfree functie, voorzien van een nieuwe Speak&Go-functie waarmee de bestuurder het apparaat kan bedienen met zijn stem. Speak & Go herkent meer dan duizend opdrachten en synoniemen en zo kan een bestuurder met een normale stem een adres opgeven zonder zijn handen van het stuur te halen en daarmee zich volledig te richten op het verkeer.

Met de Via 130 start TomTom ook met voor het eerst met het aanbieden van gratis dagelijkse kaartwijzigingen. De updates zijn gebaseerd op de meldingen van de TomTom Map Share-community die 21 miljoen deelnemers telt. De Map Share-dienst is nu beschikbaar tijdens de volledige levensduur van een navigatiesysteem. TomTom introduceert tevens de TomTom Via 135. Deze heeft dezelfde mogelijkheden en functionaliteit als de Via 130, maar biedt een groter scherm. De Via 130 heeft een scherm van 4,3 inch en de TomTom Via 135 een van 5 inch.

Specificaties:

  • Speak & Go herkent meer dan duizend gesproken commando’s en hun synoniemen. Een bestuurder kan daardoor op een natuurlijke manier met het systeem communiceren. Speak & Go is een sterk verbeterde versie van de bestaande spraak- en controlefunctie van TomTom.
  • Handsfree bellen via Bluetooth Voor veilig bellen tijdens het autorijden. 
  • Geavanceerde rijbaannavigatie Biedt bestuurders extra duidelijkheid bij het navigeren op lastige kruisingen.
  • Verbeterde IQ-routes Door gebruik van de informatie van miljoenen bestuurders zijn de beste routes en juiste aan komsttijden de gehele dag door beschikbaar. 
  • TomTom Map Share Biedt bestuurders elke dag gratis kaartwijzigingen vanuit de TomTom Map Share-community. 
  • Geïntegreerde bevestiging Het systeem bevat een makkelijk inklapbare bevestiging, zodat deze altijd direct te gebruiken is.

 

Deel dit
bericht