SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
19 juni 2013

Diagnose van de gates micro v riem nu ook met smartphone mogelijk


Gates introduceert de Gates PIC Gauge app, een makkelijk te gebruiken smartphone-app die nauwkeurig en betrouwbaar de slijtage van de Micro-V® riem beoordeelt. Het is het eerste digitaal beschikbare hulpmiddel dat is ontworpen om te worden gebruikt door professionele monteurs om nauwkeuriger de slijtage aan Micro-V® riemen vast te stellen.

Video:

Wanneer Micro-V® riemen ouder worden, verliezen ze geleidelijk aan rubber materiaal. Dit materiaalverlies heeft zwakkere prestaties van de riem tot gevolg. Als een Micro-V® riem riem defect raakt, kan dit andere onderdelen in de aandrijving beschadigen. Met de Gates PIC Gauge App kunnen monteurs snel vaststellen of de riem nog kan worden gebruikt of moet worden vervangen. Op deze manier vermijden ze dure reparaties en potentieel gevaarlijke situaties voor de automobilist. Nauwkeurige detectie van slijtage van de riem kan leiden tot betere vervangingsadviezen, tevreden klanten en een hogere omzet.

De app kan met gemonteerde of gedemonteerde riem worden gebruikt en is gratis te verkrijgen in de Apple App Store of Google Play Store. Bezoek voor meer informatie of om toegang te krijgen tot de gebruikershandleiding: www.PicGauge.eu.

Deel dit
bericht