Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
13 maart 2013

Installatie koppeling delphi diagnose met partscat


 

Met Delphi Diagnose apparatuur kunt u gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, vanaf uw eigen PC of laptop, de elektronische systemen in moderne auto’s uitlezen. Informatie over onderhoud, reparatie maar ook het zoeken naar de oorzaak van een storing behoort hierbij tot de mogelijkheden. Na het stellen van de diagnose kunt u nu ook rechtstreeks de benodigde onderdelen, vanuit de Delphi software, in PartsCat bestellen.

Door deze Delphi Diagnose software en PartsCat van Brezan aan elkaar te koppelen kunt u nu heel gemakkelijk vanuit deze diagnose software naar de onderdelen catalogus en weer terug zonder deze te moeten afsluiten. Hiermee bespaart u niet alleen tijd maar zo kunt u ook rechtstreeks de benodigde onderdelen bestellen bij uw Brezan verkooppunt.

Video:

 

Installatie

Om uw Delphi Diagnose apparatuur te koppelen met PartsCat dient u een aantal stappen te ondernemen. De werkwijze is als volgt:

  1. Zorg er voor dat u de laatste versie van uw Delphi diagnose software hebt geïnstalleerd.
  2. Download hier de Brezan Update (.ZIP-bestand) en sla deze op de computer waar Delphi diagnose en PartsCat op draaien.
  3. Pak het .ZIP bestand uit (lees hier hoe) en start (dubbelklik) nu op de ‘BrezanUpdate.exe’ en volg de instructies op het scherm. Tijdens de installatie dient u aan te geven over welke Delphi diagnose apparatuur u beschikt (bijvoorbeeld DS150E, DS150E New VCI, DS350E, DS350E New VCI).

Als u vervolgens voor de eerste keer PartsCat gebruikt in samenwerking met Delphi diagnose, dient u éénmalig uw login gegevens van PartsCat in te vullen. De server staat reeds ingevuld. Bij Catalogus vult u ‘brezan’ in, uw gebruikersnaam en uw persoonlijke wachtwoord.

Als u de Brezan Update hebt geïnstalleerd, ziet u in de Delphi diagnose een Brezan icoon. U kunt hiermee met de gekozen auto naar PartsCat en uw benodigde onderdelen opzoeken en eventueel bestellen. Tevens verschijnt er in PartsCat ook een Delphi icoon. Na bestellen kunt u met deze knop terug naar uw Delphi diagnose apparatuur.

Voor meer informatie over deze koppeling, Delphi Diagnose of PartsCat kunt u terecht bij uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht