Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
06 december 2010

Introductie resqme assortiment

De ResQMe behoort tot de meest krachtige en innovatieve veiligheidstools voor voertuigen op dit moment. Met slechts enkele bewegingen is de ResQMe de redding uit een te water geraakt voertuig.

De ResQMe behoort tot de meest krachtige en innovatieve veiligheidstools voor voertuigen op dit moment. Met slechts enkele bewegingen is de ResQMe de redding uit een te water geraakt voertuig. Als alternatief voor de veiligheidshamer biedt de ResQMe de ultieme oplossing: passend in je handpalm en uiterst licht van gewicht snijdt het ingebouwde mesje binnen een oogwenk autogordels los, daarna breekt de geveerde slagpen zonder enige moeite de zijruit waarna je snel en veilig de auto kan verlaten.

Waarom ResQMe?

Het gevolg van een te water geraakt voertuig is dat kortsluiting ontstaat in de elektra van de centrale deurvergrendeling en de bediening van de elektrische ramen. Portieren en ramen raken geblokkeerd en inzittende kunnen geen kant op. Daarbij bestaat ook nog de kans dat een veiligheidsgordel niet meer ontgrendeld kan worden. Een veiligheidshamer biedt een goede oplossing, maar deze wordt vaak niet op de juiste wijze gemonteerd, waardoor deze niet binnen handbereik ligt. Tevens is het onmogelijk om met een veiligheidshamer onder water een ruit in te slaan. De ResQMe daarentegen werkt wel onder water en is, doordat hij aan de sleutelbos of zonneklep wordt gehangen, direct binnen handbereik. Met één ruk kan de ResQMe van de sleutelbos getrokken worden waardoor het vlijmscherpe mesje vrijkomt en de gordel doorgesneden kan worden. Vervolgens kan de ResQMe tegen een zijraam gedrukt worden, de slagpen zorgt ervoor dat het glas breekt.

Deel dit
bericht