SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
15 april 2015

Meer informatie betreffende f gassen verordening

Het doel van de F-gassen verordening is het milieu te beschermen door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De verordening geldt voor de Europese lidstaten en dus ook voor Nederland. Koudemiddel is één van de gassen die onder deze verordening valt.

Vanaf 1 januari 2015 is Brezan, als leverancier van koudemiddel, gehouden om uitsluitend koudemiddel te leveren aan klanten die beschikken over het diploma “terugwinnen koudemiddel” of “terugwinnen mobiele airco’s”. Vandaar ook onze brief aan klanten om hen hierover te informeren.

Indien u in uw werkplaats met koudemiddel werkt (ook tot 3kg) dan bent u wettelijk verplicht minimaal 1 medewerker in dienst te hebben met een F-gassen certificaat, deze kunt u verkrijgen door met succes een F-gassen training af te ronden. Ook is het nog steeds mogelijk het oude stekdiploma te laten wijzigen in een op naam gezet diploma “terugwinnen mobiele airco’s” (het F-gassen certificaat). Dit kan via Agentschap NL. Het juiste diploma is te behalen via opleidingsinstituten als Innovam, PTC+, ROC en Otib.

Deel dit
bericht