Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
06 maart 2012

Nieuw in het assortiment smart o plug

Smart-O-Plug is een innovatieve, hoogwaardige olieaftapplug, de veiligste en effectiefste aftapplug die er is; houdt de olie in het carter en de winst in uw kassa.

Oliedichte afsluiting: De O-ring zet uit als hij in contact komt met motorolie; zo wordt het carter oliedicht afgesloten.

Trilt niet los: De O-ring trilt niet los door de vibraties van de motor.

Beschermt motor & carter en vermindert schadeclaims en klachten: Beschermt de schroefdraad in het carter omdat de plug niet met geweld vastgedraaid hoeft te worden. Vermindert de kans op plotseling of ongemerkt olieverlies dat kan leiden tot motorschade.

Beschermt het milieu: Vermindert olielekkage in het milieu. Is veilig te hergebruiken. De zwarte coating bevat geen schadelijk Cr6.

Verlaagt voorraadkosten: Met slechts 12 verschillende pluggen dekt u circa 90% van alle automodellen. Met de Smart-O-Plug assortimentsdoos hebt u altijd de passende aftapplug paraat.

Verhoogt uw omzet: De innovatieve aftapplug biedt een hogere marge voor uw onderneming en een beter product voor uw klanten, bijvoorbeeld als onderdeel van een speciale service-actie.

 

Deel dit
bericht