Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
24 november 2011

Nieuw montagemiddel kentekenplaten

Vanuit de politiek zijn er wensen om kentekenplaten beter te beschermen tegen diefstal. Een woordvoerster van het ministerie van Infrastructuur liet 13 november 2011 weten dat er al onderzoek wordt gedaan naar diefstalbestendige kentekenplaten.

Vanuit de politiek zijn er wensen om kentekenplaten beter te beschermen tegen diefstal. Een woordvoerster van het ministerie van Infrastructuur liet 13 november 2011 weten dat er al onderzoek wordt gedaan naar diefstalbestendige kentekenplaten. Ook plakken, een nieuwe techniek, wordt onderzocht. Er zijn leveranciers die dit beschikbaar hebben en het middel is uitvoerig getest.

Hoe werkt het vastplakken van uw kentekenplaat?

De constructie is eenvoudig. Samen met de kentekenplaathouder worden deze aluminiumstrippen gemonteerd op de auto. Dit kost niet meer tijd dan normaal de houder monteren. Na de montage kunt u de plakstrip loshalen en zit de kentekenplaat muurvast aan de aluminiumstrip én dus aan de auto. Simpelweg de kentekenplaat even over die zes clipjes heen wippen, is niet meer mogelijk! De aluminiumstrips van Plate’s Lock zijn ook bij Brezan Automaterialen verkrijgbaar. Hierdoor dragen wij bij aan een veiligere omgeving voor iedereen. Mocht u meer interesse hebben in de werking van de beveiligingsstrips ziet u hieronder een demonstratiefilm. Voor het bestellen van de strips kunt u terecht bij uw Brezan verkooppunt.

Klik hier voor de demonstratiefilm.

 

Deel dit
bericht