Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
09 januari 2013

Nieuw onderdelen voor verbrandingsmotoren

Vanaf heden is er een uitgebreid programma van onderdelen voor verbrandingsmotoren toegevoegd aan het Brezan assortiment. Het nieuwe programma bestaat onder andere uit kleppen, cilinderkoppen en voorverbrandingskamers van bekende merken als AE, AMC en Glyco.

Vanaf heden is er een uitgebreid programma van onderdelen voor verbrandingsmotoren toegevoegd aan het Brezan assortiment. Het nieuwe programma bestaat onder andere uit kleppen, cilinderkoppen en voorverbrandingskamers van bekende merken als AE, AMC en Glyco. Het programma is online rechtstreeks te bestellen via de onderdelencatalogus PartsCat.

Voor meer informatie over onderdelen voor verbrandingsmotoren kunt u uiteraard terecht bij uw Brezan verkooppunt!

Onderdelen zoeken op kenteken met PartsCat

Als garagist heeft u regelmatig onderdelen nodig voor uw klanten. Het bestellen van de juiste onderdelen kan nog een hele klus zijn. Uitzoeken welke onderdelen er precies bij de betreffende auto passen, vereist grote zorgvuldigheid. En dat kost tijd. Maar een verkeerde levering veroorzaakt nog meer vertraging en ergernis. Hoe combineert u snelheid en zorgvuldigheid? Heel gemakkelijk: met PartsCat van Brezan Automaterialen.

Nog geen inlogcode voor PartsCat? Vraag ernaar bij uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht