Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
24 juni 2009

Nieuw pioneer 2din audio navigatiesysteem

Pioneer gaat verder op de ingeslagen weg met de Navgate serie. Tal van hardware en software verbeteringen werden uitgevoerd.

Pioneer gaat verder op de ingeslagen weg met de Navgate serie. Tal van hardware en software verbeteringen werden uitgevoerd. Zo zijn de behuizing en de volumetoets aangepast zodat het toestel bij ongevallen het risico op verwondingen minimaal maakt. Ook werd de microfoon van de Bluetooth® car kit verbeterd zodat deze discreet en optimaal gemonteerd kan worden.

De kaart kan op 3 manieren aan de gebruiker getoond worden: in 2D, vogelperspectief in de rijrichting en in overzichtskaart van de hele route met het noorden naar boven. Dit is ideaal voor een optimale oriëntatie. Natuurlijk kan er automatisch in- en uitgezoomd worden bij kruispunten en kan er een combinatie van de kaartweergaves zonder tussenkomst van de bestuurder getoond worden. Eigenschappen: 44 Europese landen in het geheugen, 8.4 miljoen kilometer wegennet, 1.5 miljoen interessante adressen, 3-dimensionale kaarten en meer dan 1.000 3D gebouwen.

Navigatiescherm met naamborden
Op snelwegen worden de naamborden op het scherm getoond om alle misverstanden te vermijden. De iconen werden herzien om de leesbaarheid te verhogen, en natuurlijk blijft de gratis TMC-verkeersinformatie beschikbaar (ook voor landen als Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, waar TMC een betalende dienst is).
Een DVD of CD, een iPod®, iPhone® een USB-stick of een SD-kaart als audio- en videodrager te gebruiken blijft tot de mogelijkheden, net zoals de Parrot® Bluetooth car-kit.

Bruto verkoopprijzen :
AVIC-F710BT € 999
AVIC-F910BT €1199

Tevens voegt Pioneer nog een nieuw concept in haar uitgebreide navigatiegamma toe. De AVIC-F310BT wordt het instapmodel. Voor een uitermate scherpe prijs van € 799 krijgt de gebruiker toch een zeer complete en vernieuwend navigatiesysteem.

De AVIC-F310BT is uitgerust met een Parrot® Bluetooth car-kit en een USB-slot voor gebruik van USB-sticks of een Ipod®, iPhone® en iTouch®. 44 landen met gratis TMC verkeersinformatie en een ultrasnelle positiebepaling dankzij de Sirf III® antenne met “Instant Fix II”. De bediening van zowel het navigatiegedeelte als het audio gedeelte is gebruiksvriendelijk door het snel reagerende touchscreen. Het afneembare scherm kan thuis aan de PC gekoppeld worden voor bijvoorbeeld routes voor te bereiden, rapportage over gereden ritten en brandstofverbruik/CO2 uitstoot te verwerken.

Bruto verkoopprijs :
AVIC-F310BT € 799

Deel dit
bericht