Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
13 mei 2011

Officiele opening nieuwbouw centrale organisatie

Vrijdag 13 mei werd de nieuwbouw van de Centrale Organisatie van Brezan Automaterialen te Ede officieel geopend door door Chairman & President Autobinck Groep de heer Lauret, Algemeen Directeur de heer Stormmesand, Wethouder van Economische Zaken de heer Kremers en de heer Tim Coronel.

Vrijdag 13 mei om 16.00 uur werd de nieuwbouw van de Centrale Organisatie van Brezan Automaterialen te Ede officieel geopend door door Chairman & President Autobinck Groep de heer Lauret, Algemeen Directeur de heer Stormmesand, Wethouder van Economische Zaken de heer Kremers en de heer Tim Coronel. Na de officiële opening konden de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een rondleiding door het nieuwe pand en diverse verrassende entertainment.

Algemeen Directeur Peter-Jan Stormmesand: “Brezan is trots dat wij ondanks de economisch onzekere tijden hebben kunnen investeren in de toekomst met een Distributie Centrum dat de beoogde groei van Brezan Nederland, België en Tsjechië gaat ondersteunen. Natuurlijk het feit dat deze investeringen zijn gedaan en nog steeds worden gedaan, geeft veel vertrouwen richting de toekomst.“ 

Zaterdag 14 mei werd het nieuwe pand feestelijk geopend voor alle personeelsleden van Brezan en hun partners.

Deel dit
bericht