Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
18 november 2011

Open huis brezan automaterialen dieren

Brezan Automaterialen heeft er een nieuw verkooppunt bij in de provincie Gelderland. Op vrijdag 18 november zal bedrijfsleider Marcel Hendriks namelijk officieel de deuren openen van zijn verkooppunt Brezan Dieren.


Brezan Automaterialen heeft er een nieuw verkooppunt bij in de provincie Gelderland. Op vrijdag 18 november zal bedrijfsleider Marcel Hendriks namelijk officieel de deuren openen van zijn verkooppunt Brezan Dieren. Ter gelegenheid van deze opening organiseert Brezan Dieren op vrijdag 18 november a.s. vanaf 16.00 uur een Open Huis. Wij nodigen u graag uit om op informele wijze, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met ons te maken en een blik achter de schermen te werpen.

Brezan Dieren is gevestigd aan de Nijverheidslaan 12 en is optimaal bereikbaar. Naast een optimale voorraad automaterialen, gereedschappen, banden, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires, zijn persoonlijke service en een snelle levering kenmerkend voor Brezan Dieren. Daarbij worden zij via het Brezan depot Nijmegen 2 keer per dag beleverd.

 

Deel dit
bericht