Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
12 februari 2015

Succesvolle introductie kentekenloketnl tijdens autoprof


Dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 februari 2015 stond Evenementenhal Gorinchem in het teken van de Autoprof 2015. De tiende editie van de vakbeurs werd in drie dagen tijd bezocht door ruim 16.000 bezoekers. Brezan pakte met een sfeervolle stand van maar liefst 320 m2 flink uit.
 
Naast de aanwezigheid van gerenommeerde leveranciers Champion, Delphi diagnose en private label DriveTec werd het Kentekenloket bij het autobedrijf geïntroduceerd. Autobedrijven konden, onder de enthousiaste begeleiding van zes hostesses, op informele wijze kennis maken met de voordelen van een Kentekenloket.
 
Bekijk hieronder een video impressie van de stand:
 

Over het Kentekenloket

Mede dankzij de populariteit van occasion websites worden er op dit moment, tussen consumenten onderling, bijna één miljoen auto’s verkocht. Het overschrijven van een kenteken vindt altijd plaats bij een RDW erkend Kentekenloket (veelal een postkantoor). Brezan vindt echter dat het overschrijven van een kenteken meer kan zijn dan slechts een administratieve handeling.
 
Autobedrijven spelen echter nog geen rol van betekenis bij de verkoop van een voertuig tussen consumenten onderling. Met een Kentekenloket bij het autobedrijf komt daar verandering in. Consumenten kunnen dan ook bij het autobedrijf terecht voor het tenaamstellen van voertuigen. Door consument en autobedrijf op het moment van overschrijven samen te brengen, ontstaan er kansrijke mogelijkheden.
 
Geïnteresseerde autobedrijven kunnen meer informatie verkrijgen via de website www.kentekenloketworden.nl of contact opnemen met een Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht